5 september 2021
16:00

Stuvsta FF

Referat: Grödinge SK - Stuvsta FF

Vi börjar väldigt trevande, det märks att vi inte har spelat match på länge. Första halvlek är en ganska jämn halvlek, vi har eventuellt lite mer boll än våra motståndare men kommer inte några farliga lägen och den slutar 0-0. Vi pratar i halvtid om tålamod och om vi bara kommer till lägen måste vi ta hand om avsluten på ett bättre sätt. Andra halvlek kunde inte börja bättre när Lina direkt gör mål på ett riktigt bra skott från distans fint framspelad av Tuva. Detta verkar sätta tonen för andra halvlek. VI spelar bra och skapar många målchanser. En stund senare slår Lina in ett till mål på retur efter ett skott från Emma. Strax därefter slår Emilia en frispark från ca 30 min rakt in i mål. Fjärde målet är en snygg nick från Emma på hörna från Tuva.
Kul att serien är igång och att vi lyckas ta tre värdefulla poäng i första matchen.
Vi tackar Grödinge för ett trevligt bemötande, domaren och vår underbara publik!